Случаи на пропаднали на пътя автомобили има не само в България, където често машините стават жертва на шахти, но и в целия свят, а често мащабите на инцидентите са далеч по-плашещи.

Именно такива са и следващите истории от Китай и Израел.

Преди дни кола падна в дупка на кръстовище в източнокитайската провинция Синджи. За щастие инцидентът се е разминал без жертви.

Потърпевшият шофьор е изваден от местните жители и е в добро осъстояние. А според властите причина за огромното пътно пропадане са сериозните валежи в района.

На кадри от охранителни камери се вижда образувалата се дупка в асфалта, която е с голям диаметър.

Водачът на автомобил, преминаващ по пътя, не вижда пропадането и се озовавя в нея. Кратерът е с дълбочина близо три метра, а колата е по таван на дъното му.

Местните жители обезопасяват района и изваждат пострадалия водач. След това пристигат и служители на реда, които изваждат злощастната машина.

В другия край на света, в Йерусалим, след строителна дейност се отвяря огромна дупка, която за секунди поглъща три коли.

Инцидентът е станал на паркинга на местна болница, а причината е строежът на тунел за скоростен път в района.

Огромна дупка с бушуваща вода зейна до къща в Мексико СНИМКИ и ВИДЕО

На място пристигат цели седем екипа пожарникари, които да обезопасят периметъра и претърсват за пострадали хора. За щастие и този инцидент, както и сходния в Китай, се разминават без жертви. По това време колите са паркирани.

Инцидентът е запечатан на видео от охранителна камера на болницата. Вижте го!

Отнеха книжката на шофьорката, пропаднала в шахта СНИМКИ

Превод: GlasNews.bg