В Китай крадец задряма по време на обир и събуди собственичката на къщата със силното си хъркане. 

Крадецът нахлул през прозореца на къща в югозападната китайска провинция Юнан около полунощ на 8 ноември с намерение да извърши грабеж. Той обаче трябвало да коригира плановете си, когато разбрал, че собствениците на къщата още не са си легнали. Нападателят решил да изпуши една цигара в отделна стая, изчаквайки ги да заспят, съобщава SCMP.

Собственичката на къщата, на име Танг, спяла с бебето си, когато се събудила от силно хъркане. Първоначално тя не му придала никакво значение, сбъркайки го с шум от къщата на съседа. След това обаче жената забелязала, че хъркането става все по-силно. Китайката отишла да измие шише с мляко за бебето си и решила да огледа къщата. След това намерила крадеца дълбоко заспал на пода в друга стая.

Крадец заспа в къща, която искаше да ограби, твърде смешно, китайска полиция, провинция, ограби къща, крадецът хъркаше, хъркаше силноЦял екран
Пристигналите полицаи задържали мъжа, като установили, че е рецидивист. 

Шашнатата майка извикала веднага съпруга си. Пристигналите полицаи задържали мъжа, като установили, че е рецидивист. Той бил осъждан за кражба през 2022 г. и бил освободен от затвора през септември.

"Това е твърде смешно. Крадецът доведе полицията до прага си", коментира потребител на социалните медии историята.