Понякога любовта е толкова силна, че двойката прави всичко възможно, за да е заедно. Дори това да е срещу нормите на обществото, религията и семейството.

Такава е историята на индийците Саджита и Авенчутатил Рахман, които живеят заедно цели 11 години, криейки от всички връзката си.

През 2010 година, 18-годишното момиче изчезва ненадейно от дома си, а близките й са в неизвестност за нейната съдба, цяло десетилетие.

Вече загубили надежда за това, че ще я видят, преди дни родителите й разбират, че дъщеря им е живяла на 500 метра от дома им, в къщата на своя приятел.

През това време Рахман е крил за връзката си със Саджита от майка си и своя брат, като момичето е живяло само в неговата стая. Така с години тя обитавала дома му, а единствето той знаел за това.

Семейството му разказва, че той се е държал странно и дори налудничаво, когато някой искал да влезе в спалнята му. Винаги заключвал вратата и често избирал да яде в стаята си.

Сатиджа от своя страна също внимавала, излизала от къщата само когато била убедена, че няма никой и се развличала като гледала телевизия. Ако пък трябвало да излезе - младата жена използвала прозореца, като внимавала да не бъде видяна.

Преди три месеца обаче тя напуснала къщата, а в същия ден Рахман се скарал със семейството си и избягал. Двойката се преместила в съседно село, където щели да започнат нов живот.

Близките на мъжа ги откриват, защото подават в полицията сигнал, че е изчезнал. Така разкрили тайната, която Авенчутатил и Саджита крили с десетилетие.

Причината за постъпката им е, че изповядват различни религии и връзката им е нямало как бъде приета, а бракът уреден.

Историята им обаче има щастлива развръзка. Те се изправени пред местния съд, който им разрешава да живеят заедно.

Булка почина пред олтара, младоженецът се ожени за сестра й СНИМКИ