Не е тайна, че срещите могат да бъдат трудни. В края на краищата можете да прекарате седмици или дори месеци да се срещате с някого, когото смятате правилният за вас и накрая да ви зареже изведнъж, сякаш нищо от това никога не се е случило.

Точно това се е случило с Меган Финола през 2017 г., когато човекът, с когото е излизала, се "изпарява", защото очевидно това е напълно нормално поведение в съвременните връзки.

Както и да е, четири години по-късно мъжът, който е зарязал Меган, си я харесва в приложението за запознанства Hinge, което й дава идеалната възможност за сладко отмъщение. Както се казва, това е "ястие", което се сервира най-добре студено.

Но вместо да даде скастри бившия си, както много от нас ще се изкушат да направят, Меган решила да му изиграе брутален номер, като му казва, че има четиригодишно дете, което смята, че трябва да срещне, предава mirror.co.uk.

Туитът й, който е харесан почти 20 000 пъти, бе залят с коментари от хора, които и предлагат да „заеме“ дете от приятел, за да пренесе шегата на следващото ниво. Но дали ги е послушала и какво е станало после, можем само да гадаем.

 

Превод: GlasNews.bg