Много често ни е трудно да погледнем от добрата страна на нещата, когато сме имали лош ден. DailyMail обаче показва, че нещата винаги могат да бъдат и по-лоши.

Изданието събра най-забавните снимки, които са обиколили социалните мрежи и показващи нещастията, които хората на тях са преживяли.

На една от тях са заснети двама служители, които се опитват да си пробият път през стотици разбити яйца на пода на склад.

На друг кадър е показана жена, която е отчаяна заради това, че е изсипала вечерята си на пода в кухнята. Но за сметка на това котката й е доволна.

Мъж пък засне как чайка “открадна” хапка от сладоледа му, докато той си прави снимка за Snapchat.

Още един кадър показва нещастието на мъж, който се прибира и разбира, че батутът му е закачен на дърветата. Той е бил вдигнат от силен вятър.

Друг потребител на социалните мрежи остана гладен, тъй като по време на готвенето падна дъното на тенджерата му.

Истински карък пък е заснел как искал да си купи сандвич, но той е останал в автомата. След това пробвал да си вземе и напитка, която останала заклещена вътре.

Следващата ситуация се развива по време на опит за селфи. Мъж искал да се снима с птица, но тя започнала да опъва клепача му.

Гладен мъж се опита да нареже пицата си, но ножът разряза дъската му.

Един човек пък е бил изтласкан извън борда от струя от маркуч, насочен директно към лицето му от дете. Жена пък трябвало да прекара остатъка от смяната си покрита с боя, след като претърпя странен инцидент на работното място.

Баща пък се опита да носи дъщеря си, докато се люлее на въже. Разбра, че е сгрешил когато видя детето да пада.

Превод: Glasnews.bg