Четириметров крокодил е нападнал 18-годишно момиче, докато плувала край бреговете на мексиканския курорт Пуерто Ваярта. Въпреки размера му и двете му атаки, момичето се е измъкнало само с повърхности наранявания и няма опасност за живота му.

Пострадалата на име Киана Хумел сподели в социалните мрежи, че решили с нейна приятелка да направят среднощно плуване. Още преди да влезе във водата обаче, Хумел внезапно бива нападната от крокодила, който я захапва за десния крак и я завлича във водата.

Говорят близначките, нападнати от крокодил СНИМКИ

Тийнейджърката нанася няколко удара на животното, което я пуска, но след секунди отново подновява атаката си и пак я захапва, този път за глезена, съобщава novini.bg. За щастие в помощ момичето се притичват още няколко туристи, които я освобождават от захвата и незабавно я откарват в болница, където е оставена на лечение.

Преди месец крокодил нападна групи туристи отново в в Пуерто Ескондидо, Мексико. Тогава повечето от тях успяха да избяган, но момиче бе застигнато от хищника. Тя бе спасена от своята близначка, която не се поколеба да влезе в битка с влечугото и да извлече сестра си на брега.