Млада майка извърши нещо ужасяващо на малкия си син. 26-годишната Брук Лукас била страшно изморена от грижите за двете си деца и искала малко да поспи.

По-малкото ѝ дете се родило с рядко заболяване, а грижите за него били специфични. Малкото момченце се появило на бял свят 14 седмици по-рано, като впоследствие става ясно, че има болестта на Пиер Робин. Болест, която се характеризира с вродени лицеви деформации. Именно за това грижите не били леки, налагало се детето да бъде хранено през тръби. А, за да диша отново били необходими такива.

Брук споделя, че била страшно изморена и искала да си вземе почивка. За целта тя сипала белина в тръбата за хранене, директно в стомаха сина си. Детето започнало да повръща и да получава припадъци, докато майката просто наблюдавала отстрани. В крайна сметка, все пак решава да се обади на спешна помощ. Пред пристигналите медици обаче, майката казала, че другото ѝ дете – 2-годишно момиченце, е сипало белината на братчето си.

Малкият Уилям е откаран в детската болница в Пърт, Австралия - повръща още 10 до 12 пъти само в линейката, докато се бори за живота си.

По чудо детето оцелява, но прекарва 17 седмици в болницата.

Междувременно, погълната от вина, майката решава да признае вината си две седмици след постъпката си.

Превод: GlasNews.bg