Жената на име Катрин се е подложила на сериозни пластични операции и редица други козметични процедури. Сега я съветват да си извади нов паспорт, за да няма проблеми с преминаването на границата. Снимка на невероятната трансформация на клиентката беше публикувана в Instagram от турската клиника Este Istanbul.

Хирурзите разказаха подробно за всички промени, по-специално те направили на жената операция на носа, повдигане, корекция на брадичката, а също така премахнали мазнините от бузите й.

„За да придадем на Катрин естетичен вид в съответствие с принципа на златното сечение, ние извършихме няколко хирургични процедури, като първо оформихме челюстта, за да постигнем V-образен контур, след което направихме ревизионна ринопластика, за да подобрим структурата на носа и да го хармонизираме с чертите на лицето. „След това извършихме операция за подмладяване на областта под очите, за да премахнем дефектите около очите. Тези комбинирани процедури направиха външния вид на нашия клиент естествен и естетически балансиран“, се казва в изявлението.

Невъзможно е да разпознаете жена след пластична хирургия, драматични промени във външния вид, снимки преди и след пластична хирургияЦял екран
Катрин преди и след пластичните операции Снимка: Instagram

Публикуваните снимки бързо се разпространиха в интернет, като събраха 26 хиляди харесвания. Потребителите не крият емоциите си.

  • „Има нужда от нов паспорт и шофьорска книжка“;
  • „Телефонът изглежда вече не може да бъде отключен“;
  • „Нямате нужда от всички тези обяснения, просто кажете, че на снимката има две различни жени“;
  • „Просто е страшно... Само си представете как мъжът й ще реагира на това - Друг човек в къщата“;

Има обаче и скептици, които критикуват Катрин за страстта й към пластичната хирургия.

„Възможно ли е отново да изглеждаме нормално? Наистина ли всички трябва да бъдат като супермодели, променяйки себе си на 100%, такива неща ме плашат до смърт“, пише в коментарите един потребител.

Невъзможно е да разпознаете жена след пластична хирургия, драматични промени във външния вид, снимки преди и след пластична хирургияЦял екран
Публикуваните снимки бързо обиколиха интернет пространството. Снимка: Instagram