Двойка влюбени живеят така сякаш меденият им месец продължава с години. Те живеят с минимални средства на месец като се издържат единствено от продажба на снимки в интернет.

31-годишната Силке Муйс и 29-годишният Киърън Шанън се срещат в Ситгес, Испания, през 2019 г., където и двамата работят като танцьори.

По думите им това било от любов от пръв поглед и след като се оженили на остров Скай през следващата година, те решиават да се впуснат в десетгодишен меден месец.

Планът за продължително пътуване се появява, тъй като искат да завършат своята приключенска сватба, която включвала преход от 300 мили през Шотландия.

Те вече са пътували до Исландия, Испания, Португалия, Шри Ланка, до Индия, Непал и след това Тайланд. През повечето време се придвижвали на автостоп.

Кийрън и Силке прекарват само със £7 на ден, като отсядат в най-евтините места за нощувка и ядат само улична храна.

Това им позволява да пестят от техния доход от £350 на месец, който печелят от качването на голи артистични снимки в Patreon.

Абонатите плащат £6 на седмица за предизвикателните им голи снимки на спиращи дъха места по целия свят, публикувани всяка седмица.

Вижте част от красивите места, които са увековечили в кадър:

Превод: GlasNews.bg