Журналисти от Украинска правда откриха яхтата на бизнесмена Александър Ярославски в Ница, която той обеща да продаде. Сега, очевидно, съпругата на бизнесмена я използва.

Журналисти забелязаха близо до Ница 60-метровата яхта Kaiser Yaroslavsky на стойност 50 милиона долара. В продължение на няколко дни журналисти идваха в град Антиб, близо до който Кайзер хвърли котва, за да видят пътниците на яхтата.

С помощта на дрон на яхтата е забелязана жена, подобна на съпругата на Ярославски Марина Светницкая. Журналистите отбелязват, че на страницата си в Instagram Светницкая публикува много снимки от яхтата Kaiser.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marina (@marinka)

Сега яхтата на Ярославски, според журналисти, се носи край бреговете на остров Милос в Гърция.

Припомняме, на 3 март Ярославски обяви, че ще продаде яхтата, за да възстанови Харков, разрушен от обстрела на руските нашественици. Ярославски каза, че неговата компания DCH отваря хуманитарна програма.

„Скъпи жители на Харков! DCH започва хуманитарна програма за Харков. Първият принос за възстановяването на разрушения град ще бъдат парите от продажбата на моята яхта Kaiser“, се казваше в съобщението.

Но... явно украинският бизнесмен е поразмислил...

Превод: GlasNews