В последните няколко месеца има една двойка, която започна да присъства все по-често в медиите. Подозираме, че не е лесно човек да бъде част от кралско общество и както се припомня - короната може да тежи. Макар и Принц Хари успя да се прояви в медийното пространство с една добре позната идея - да се откаже от титлите и да се отдалечи колкото се може по-далече от короната. През 1936 г. крал Едуард VIII оставя короната, за да се ожени за своята партньорка Уолис Симпсън. Толкова години по-късно историята се повтаря, но както забелязваме, Хари и Меган не просто решиха да се отделят от двореца, но на тръгване успяха да разпалят духовете. Англичаните са свикнали да следят скандалите около короната и както забелязваме, точно това успя да мотивира дори развлекателната индустрия.

Ще забележим, че букмейкърите все по-често предоставят така наречените специални залози. Интересен факт е, че брандът Bwin с висока оценка от Efirbet има много сериозно внимание именно към короната и добавя един много забавен залог - как ще се казва следващата рожба на двойката, която макар и да се отдели, все още е част от една важна фамилия. Ще забележим, че операторът е успял да проследи всички основни медии, както и някои други добавени и интересни предложения. След като първата рожба носи името Арчи, а официално се смята, че втората ще бъде момиче - те вече разкриха официално тази информация и промениха една друга прогноза - някои брандове дори задаваха този въпрос, но това не означава, че не стават грешки. И точно тук идват интересните въпроси.

Името с най-висок коефициент е Диана, все пак Хари спокойно би пожелал да почете паметта на майка си. Едно друго интересно предложение е Елизабет, но мнозина най-вероятно са доста скептични относно това име - кралицата изигра своята основна роля в тази буря на висшето общество. Последното, което трябва да запомним, ако решим да направим прогноза, е евентуалното настроение не само на публиката, но и на медиите, английския двор, както и на самата Меган, която за кратко време успя да внесе смут сред редиците.

Самите специални залози наистина стават все по-атрактивни и по още една причина - те са малко непредсказуеми и не се ръководят от спортни анализи и прогнози, липсва и рефер, който да обърка всички планове. Специалните залози са особено приятно развлечение и щом има малко по-интересни лайфстайл новини или технологични открития, веднага ще открием и присъствието на прогнози. Един атрактивен пример е предложението за номиниране на компания, която първа трябва да изпрати човек на Марс.

На този етап нито една не е успяла  да демонстрира това или  да разработи дори техниката, но това не означава по-никакъв начин, че няма да се стигне до следващата стъпка в еволюцията. Ако търсите различни, но толкова оригинални платформи за прогнози, препоръчваме да се запознаете с всички основни изисквания. В бъдеще именно те ще печелят повече внимание на аудиторията, особено след като Меган и Хари ще имат още деца, междувременно трябва да видим и кой ще бъде следващият папа – настоящият е в отлично здраве, но това не пречи на католиците да направят своя избор и да разгледат потенциалните кандидати.

Това ни доказва, че вече можем да направим прогноза за абсолютно  всичко, а и не е тайна, че всеки спортен запалянко е готов винаги да търси още една добра опция за правенето на залози.