Пътничка на шестчасов полет от Маями до Сиатъл (САЩ) едва не подлуди пътниците в самолета, докато зареждаше телефона си с помощта на ярко мигащ кабел. Хората на борда били сериозно разтревожени. Един от пътниците, седнал на същия ред, публикува видео в популярния форум Reddit.

Човекът попита другите потребители: „Кой прави това по време на полет?“

Във видеото кабелът за зареждане на телефона мига в ярки неоново зелени, сини и розови цветове, отразяващи се в подносите на седящите наблизо пътници.

„Повече от 4 часа от 6-часовия полет зарядното устройство мигаше ярко, докато екранът на мобилния телефон на собственика беше настроен на максимална яркост. Другите пътници се оглеждаха, опитвайки се да разберат какво се случва“, озаглави видеоклипа си потребител на Reddit.

This woman’s charger in my row during a 6+ hour red eye flight
byu/tsitsifly22 inmildlyinfuriating

Хората в самолета не успяха да затворят очи заради ярко мигащите светлини в кабината. Много от тях дори съжалиха, че не са предложили зарядното за телефона си на жената. Някои са заключили, че никога няма да закупят същия кабел за зареждане. Самата скандалистка успяла да влезе в спор с един от съседите, но този разговор не довел до никъде.

Жена в самолет, пътник, подлудява пътниците, арогантен пътник, ярко зарядно, пътници в самолета, полетЦял екран
Кабелът за зареждане на телефона свети в ярки неонови зелени, сини и розови цветове Снимка: Reddit

Потребителите на форума се съгласиха, че жената е била безразсъдна да използва такова зарядно устройство, особено ако други пътници искат да поспят малко по време на нощен полет. Други отбелязват, че някои хора може да имат здравословни проблеми и да се чувстват зле от мигащите светлини.

„Вашето съобщение кара кръвта ми да кипи“, пише един потребител.

Други форумци отбелязаха, че са били изненадани, че стюардесата не е казала нищо на жената по време на полета.