Конференцията Google IO 2019 започва на 7-ми май в 10:00 източно време (или 17:00 по наше време) и продължава до 9-ти май.

Google IO, или Google I/O (стилизация на компанията) е ежегодната конференция за разработчици на технологичния гигант. На нея ще можем да видим всичко, което можем да очакваме от Android и от услугите на Google през следващата година.

Така че, ако искате да знаете как ще се развият технологиите в следващите 12 месеца, трябва да знаете къде да гледате конференцията Google IO 2019.

Къде да гледате Google I/O 2019 на живо?

Най-вероятно ще можете да гледате конференцията на сайта на Google IO, където сега има обратно отброяване до началото на събитието.

Друг вариант е да гледате конференцията на Google в YouTube. Миналата година тя беше излъчена на живо от официалния им канал „Google Developers”.

Когато от Google пуснат линк за гледане, ще обновим статията, за да можете да го намерите по-лесно. Отдолу може да видите най-доброто от Google IO 2018.

Какво да очаквате от Google I/O 2019

Има няколко неща, които се надяваме да видим от предаването на живо на Google IO. Едно от тях са смартфоните Pixel 3a и Pixel3a XL, за които се говори, че ще са бюджетни алтернативи на Pixel 3 и Pixel 3 XL.

Друго от тях е анонса на следващата версия на мобилната им операционна система. Най-вероятно на сцената на Google IO ще видим новите функции в Android 10.

Няма да е изненадващо да чуем и за промени и подобрения по приложенията на Google, много от които наскоро бяха спрени от поддръжка.