Интересът към първия в света издръжлив смартфон BV9700 Pro, базиран на системата върху чипа Helio P70 с осем процесорни ядра, и защити от клас IP68/IP69K/MIL-STD-810G, е огромен. Кампанията за груповото финансиране на мобилния телефон стартира официално на 16-ти май тази година. За по-малко от един ден смартфонът има над 300 поддръжници и събра над $100 хиляди, което е много повече от първоначално поисканата сума в размер на $20 385. Коментарите и отзивите са положителни и изпълнени с очаквания.

Особено важна за успеха на кампанията е обратната връзка от страна на потребителите и поддръжниците, които със своите коментари и споделяния във Facebook, Instagram и Twitter, спомогнаха новият телефон да бъде в челната десетка на най-успешните проекти. Ето защо, компанията е приготвила изненада: 5-те най-активни поддръжници ще получат камерата за нощни снимки безплатно, а тези от 6-то до 10-то място ще получат безплатна лента за ръка.

И още, за да благодари на потребителите за подкрепата, ако инвестициите достигнат $150 000, компанията ще подари на всеки поддръжник протектор за екрана на телефона, а ако сумата достигне $200 000, всички поддръжници ще получат по една безплатна лента за ръка.

Ако искате смартфон с огромен и на практика перфектен екран, и високо качество на изработката, то BV9700 Pro е вашият избор, особено като се има предвид невисоката му цена. Това, което вашите приятели биха харесали в него е външната инфрачервена камера и пулсомера. Това са интересни особености, които не се срещат често на пазара. Сензорът за сърдечния ритъм може да анализира количеството кислород в кръвта, можете да видите доколко интензивни са физическите упражнения и колко калории сте изгорили. А инфрачервената камера може да снима при съвсем слаба осветеност и дава възможност за заснемане на прекрасните моменти дори и в пълна тъмнина.

Смартфонът BV9700 Pro има дизайн тип „Трансформър“, благодарение на който изглежда много добре. Производителят се е фокусирал и върху възможностите на изкуствения интелект. Телефонът се базира на водещата за 2019 година SoC MTK P70, която осигурява 13% по-висока производителност в сравнение с предишната P60. Но едновременно с това консумацията на електрическа енергия е намаляла с 30%, а ефективността на охлаждането е повишена с 20%. Ефективността на работата на изкуствения интелект е от 10 до 30% по-висока в сравнение с предишния чип P60, което означава, че P70 може да работи с по-сложни ИИ приложения.

Двойната задна камера е на Samsung и е с резолюция 16+8 МР, а резолюцията на предната камера е 16 МР. Предлага се помощта на изкуствен интелект, който осигурява много фини кадри. BV9700 Pro е оборудван с 5,84-инчов FHD+ дисплей, заемащ 81% от предния панел. Наличен е бърз скенер за пръстови отпечатъци, както и разпознаване на лицето. BV9700 Pro има мощна 4380 mAh батерия, осигуряваща много дълга автономна работа. Поставено е 10 W безжично зареждане, с което батерията бързо се зарежда.

Ако участвате в груповото финансиране на BV9700 Pro, можете да го закупите само за $299, като имайте предвид, че останаха само 150 бройки при тази цена. Ако искате да се възползвате от тази ниска цена, посетете страницата на проекта в сайта за потребителско финансиране Indiegogo.

Платено съобщение