Facebook зарадва своите потребители с възможността да изтрият съобщенията си Messenger в първите 10 минути след изпращане. Тази толкова чакана функция веднага бе приета радостно, защото не веднъж се е случвало хората да изпращат погрешка някое съобщение, пише Мediabricks.bg
От два дни новата функция е налична за десктоп версията на Messenger, както и за последните версии за iOS и Android. Изтриването на конкретно съобщение в първите 10 минути след изпращане има два варианта. Само за вас (просто да не го виждате) или за всички участници в кореспонденцията. Тогава на мястото му, ще пише, че сте премахнали съобщение.
Освен, че част от конкурентните приложения на Messenger разполагаха с тази функционалност от доста време, има и допълнителен фактор вече да бъде достъпна за всички потребители. Това става няколко месеца след като Марк Зукърбърг беше „заловен“, че притежава власт да си изтрива собствените съобщения. От социалната мрежа веднага обещаха, че опция ще я въведат за всички и до тогава Зукърбърг няма да я използва.
Прочетете още
- 13:00 Възрастен мъж остана без дом след скандал с директорката на старчески дом в село Воден
- 12:01 "Всяка секунда имаше значение": Гранични полицаи спасиха 5-годишно дете
- 11:26 Кола се заби в стълб в Стара Загора, очевидец: Бяха толкова пияни, че не можеха да се движат
- 10:00 Човек спи от дни под открито небе в „Люлин": СНИМКИТЕ разпалиха спор
