Възмутен варненец засне смущаващи кадри на известна варненска уличка, където по думите му всеки ден пият кафе представители на общинска полиция. Улицата е в окаяно състояние. Цялата е разбита:

"Пише ви един варненец на 25 години, обичащ града си, но възмутен от състоянието му, в което се намира. И понеже общинската управа нехае за моите сигнали, реших да пиша на Вас - петата власт.

Изпращам ви линк към снимков материал на една уличка в центъра на град Варна, която изглежда покъртително на фона на последните приказки на кмета за бюджет от близо половин милиард лева. Улицата е "Княз Николаевич".

Тротоарът е неизползваем, неговото предназначение е паркинг, като това става на 50 метра от общинска полиция. Редовно виждам как полицаите от общинска полиция си пият кафето сутрин, точно на упоменатата улица, а пред очите им е въпросната гледка. Там където няма коли на тротоара, той е станал на малки парченца и отново е неизползваем. Хората вървят по улицата, която за тяхно успокоение, е цялата в дупки, та колите не могат да развият достатъчна скорост, за да ги сгазят.

Надявам се поне ако се даде гласност на проблема, управниците да се задействат."

 


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html