Вчера, около 07:30 часа, на кръстовището на ул. «Иван Драсов» и ул. «Г. С. Раковски» във Варна, водачът на неизвестно към момчента МПС, по време на движение, застига и блъска велосипедист, който се движи по платното за движение.

Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 
Пак вчера, около 11:40 часа, на ул. «Брегалница» в морския град, водачът на «Рено» (неустановен към момента), при завой наляво, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на нерегламентирано за това място. Вследствие на инцидента жената (32 г.) е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена. Без опасност за живота.
По-късно, около 16:45 часа, във варненсдкия ж.к. «Чайка», е установен 52-годишен мъж с травми по главата, който съобщава, че е блъснат от неизвестен автомобил на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Вяра» по рано през деня. Установено че, че мъжът е получил фрактура на черепа, прегледан е и освободен за домашно лечение, тъй като отказва хоспитализация. По случая има образувано досъдебно производство.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html