Вчера около 09:00 часа, на ул. «Ангел Кънчев» във Варна, водачът на неустановено към момента превозно средство, при извършване на маневра за завой надясно, блъсна пешеходка, която пресича пътното платно. Това съобщиха от полицият в морския град. 

Вследствие на инцидента жената (63 г.) получава фрактура на гривнена става, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Пострадалата е потърсила лекарска помощ около час след възникване на произшествието.

По-късно, около 17:20 часа, на бул. «Република»,  44-годишната водачка на «Сеат» В.П. от Варна, по време на движение,  блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента момичето (18 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.
Пак вчера, около 12:45 часа, на кръстовището на бул. «Трети март» и бул. «Ян Хунияди», 31-годишният водач на «Ауди» А.П. от Варна, при маневра за завой в обратна посока, не спазва предимството и блъска «Форд», който се движи насрещно. Вследствие на инцидента е пострадал пътник от втория автомобил (36 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html