Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от първата контрола на “моряците” срещу Черноморец Балчик. Варненци записаха успех с 6:0.

“Няма никакво значение резултатът от първата контрола. Доволен съм от натоварването и желанието на всички футболисти. И двата отбора използвахме юноши, но се видя, че нашите са една идея по-добре. Имаше хубави неща, но трябва да работим още в офанзивен план. Като цяло, това, което целяхме, го постигнахме”, каза Илиев.

“Юношите сме ги взели, за да играят. Вече няколко подготовки играят наравно с останалите футболисти. Тези, които са повече време с нас се вижда, че са близо до останалите в отбора. Както вече няколко пъти казах – не деля футболистите на млади – стари, на българи и чужденци. Защото като загуби отборът, не казваме че са паднал този юноша или онзи, а че Черно море е загубил. Когато бием пак е така.

Илиан Илиев поясни, че за централния бранител Делмиро ще прецени след следващата контрола. “И Минков остави добри впечатления с играта си в тази проверка, но е трудно да се реши от една такава контрола дали да останат. Търсим още един централен бранител, халф и нападател, за който ще има развитие на нещата в понеделник”, завърши Илиан Илиев.

Ето всичко, което каза Илиан Илиев след контролата с Черноморец Балчик:

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html