Кметът на Варна Иван Портних се е скарал на вестник „Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”.

Това разкри самият Спасов в личния си профил във фейсбук.

Ето какво напаси Спас Спасов:

"Днес, по време на събитието "Капитал градове", посветено на Черноморието, варненският кмет Иван Портних се скара на "Капитал", защото оценката, че Варна е "срутен град" била преднамерена. 
Да, Варна е срутен, замазан и изоставен град. Това е положението!
Първите три снимки са от току-що ремонтираното междублоково пространство между улиците "Ген. Колев" и "Ал. Рачински". #hubavoe ! 
Последната снимка е от автобусната спирка срещу кабинета на кмета, която обслужва линиите, возещи туристи от Варна до курортите "Св. Св. Константин и Елена" и "Златни пясъци". 

Поводът за "хокането" от страна на властимащия вероятно е статията на "Капитал" "Булевард, дупка, стадион", която разказва, че въпреки изсипаните 200 милиона лева последните една две години от София Варна не е успяла да изплува и да привлече инвестиции и над града продължава да тегне стигмата на "Черна дупка" https://www.capital.bg/specialni_izdaniia/kapital_gradove/2019/06/12/3921485_bulevard_dupka_stadion/

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html