Детето, пострадало при фаталния сблъсък между две коли на кръстовището за с. Долище е в много тежко състояние. В момента лекарите в спешното отделение на болницата “Св. Анна-Варна” се борят за спасяване на живота му, съобщиха от болницата. Детето, станало жертва при катастрофата най-вероятно е на една от починалите на място жени, пише Нова Варна.


То е отведено в болницата от минаващ край мястото на трагедията автомобил. Ужасната катастрофа е станала около 10:10 часа тази сутрин. Според първоначалната информация, са се сблъскали л.а. „Сеат” и т.а. „ДАФ”. Варненци коментират, че това е проклето място, накоето често стават инциденти. Видимостта там е много лоша, най-вече заради високата трева. Работи се за изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая, както и за изясняване на самоличността на загиналите. На място текат действия по разследване на инцидента.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html