Читател на „Петел“ от Варна изпрати снимки от започналия ремонт за над 2 млн. лева в Морската градина. Според него дейностите, които за момента се извършват там са по-скоро безсмислени и ненужни.

„Минах вчера надвечер по алеята покрай булеварда и видях това – вадят се старите бордюри и се слагат нови. По мое мнение, това е напълно излишно. Старите са си здрави, новите – същите като старите. Само май дето преди са били сложени по-надълбоко, сега ги редят нашироко... Това ли е големият ремонт?!? Колко пари ще ни струва това и защо трябва да се прави нещо безсмислено, само и само да се „усвоят“ едни пари?!?“

„Петел“ припомня, че по проект въпросната алея успоредно на бул. „Княз Борис I” трябва да се превърне във велоалея. Според мнозина това е доста спорен разход от страна на общината, защото колоездачите се движат без проблем в целия парк и специално трасе за тях би било излишно.

Същевременно, разположените на тази алея рампи за скейтборд явно ще бъдат премахнати, за да се отвори път за велоалеята.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html