Снимка: Sportal.bg

Българският национален отбор по волейбол и Българската федерация по волейбол се включват в благотворителната кампания "Заедно за Мими" и призовават феновете не само за подкрепа от трибуните по време на мачовете във Варна от Волейболната лига на нациите за мъже, но и за подкрепа за едно малко българско момиче.

По време на двубоите в Двореца на културата и спорта в зала "Конгресна" ще бъдат поставени специални кутии за събиране на средства за Мими.

Затова и българските волейболни национали, Българската федерация по волейбол и Община Варна подкрепиха инициативата заедно с фондация "Живот със Синдром на Даун" и Българския червен кръст призовават и всеотдайните български фенове за пореден път да покажат големите си сърца в името на България и в името на едно българско дете в нужда.

В петък (14 юни) България излиза срещу друг претендент за запазване на мястото си в Лигата на нациите - Австралия. В събота (15 юни) селекцията на Силвано Пранди се изправя срещу Япония. А в неделя (16 юни) България се изправя срещу Италия. Всички мачове на българската селекция започват в 20,40 часа.

На Мими може да помогнем и на дарителската сметка:

IBAN: BG34RZBB91551007617418
Райфайзен банк, гр. София
Титуляр: Мария Иванова Иванова
BIC: RZBBGSF
PayPal: [email protected]

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html