илюстрация Булфото

Вчера около 17:00 часа на бул. «Сливница» във Варна, водачът на  «Дачия» В.В. (69 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска «Опел», който спира отпред, съобщават от полицията.

Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (30 г.) получава комоцио, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 
В събота пък, около 08:20 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Чаталджа» и бул. «Осми Приморски полк», 52-годишната пешеходка навлиза на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и е блъсната от  «БМВ», който се движи в права посока. Вследствие на инцидента жената е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. 
В петък,  около 23:15 часа, на пътя между с. Щипско и гр. Суворово, 19-годишният водач на «Фолксваген» Р.Ц. от Вълчи дол, по време на движение с несъобразена с пътната обстановка скорост, губи контрол над МПС и се преобръща извън пътя. Вследствие на инцидента двама мъже (22 г. и 20 г.), пътуващи в автомобила,  получават контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Същият ден, около 09:40 часа, в гр. Долни чифлик, на ул. «Тича», 69-годишният водач на «Опел» П.Д., местен жител, по време на движението си, при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска пешеходка. Вследствие на инцидента жената (39 г.) е получила контузия на глезен, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.