Здравейте, бихме искали, чрез Вас да отправим покана към цялата черно-бяла общност. Каним, всички фенове, деца, родители, настоящи и бивши треньори от школата на Локомотив Пловдив, да станат част от празника на нашите деца.

Тази събота - 13.05 - от 11:30ч, на игрищата край Гребната база, отборът на Локомотив Пловдив (набор 2005 - Втора група) ще изиграе последния кръг от настоящото първенство срещу отбора на ФК "Беломорец" - Асеновград.

Момчета на треньора Даниел Димитров са едноличен лидер в своята група, с пълен актив от точки и без нито една загуба. В първенството те изиграха 17 мача и записаха 17 победи, с голова разлика от 119-12. Освен огромните успехи в първенството, този отбор успя да спечели Данониада Пловдив и се класира за финалите на турнира в София, където ще се борят за участие в „Международна купа Данон” - Ню Йорк.

Във връзка с последния кръг от първенството и предстоящото награждаване: Каним цялата черно-бяла общност, всички фенове с черно-бели сърца, всички родители и футболисти от школата, както и всички настоящи и бивши треньори от Локомотив Пловдив, да споделят с нас, този радостен миг.