Американският актьор и режисьор Брадли Купър е обявил за продажба луксозната си вила във Венис Бийч (Лос Анджелис) и иска да получи за нея 2,4 милиона долара, което е двойно повече от цената, която е платил за къщата през 2004 г., пише The New York Post.

Бунгалото от 146 квадратни метра с две спални и две бани е закупено от актьора в началото на кариерата му и става първият му недвижим имот.

Къщата е истински рай за любителите на слънцето и зеленината. Известно е, че дизайнерът Santillan de Chanale е работил върху интериора.

При проектирането на интериорните пространства е обърнато специално внимание, за да се гарантира, че цялата атмосфера отразява близостта на природата: огромни прозорци и стъклени врати обграждат стаите, създавайки усещане за живот сред природата. Вътре има страхотна стая с трапезария, кухня с голям бетонен барплот и всекидневна с камина. Има и пристройка, която може да се използва като стая за офис, домашен фитнес или допълнително жилищно пространство.

Жилищните помещения пък водят към страхотно поддържаните градини.

„Градината е толкова частна, че прилича повече на открита всекидневна“, се казва в рекламата.

Брадли Купър нападнат от мъж с нож

Според Даяна Браун, собственик на Compass Realtors, бунгалото е на идеално място за тези, които обичат плажния начин на живот в Калифорния.

„Домът може да се похвали с атрактивни удобства като огнище, гореща вана и външно жилищно пространство“, казва тя.

Океанският плаж се намира недалеч от вилата. Между другото, това място може да е познато на любителите на киното, защото някои сцени от филма "Роди се звезда" са заснети в именно там.

Това жилище не е последното, което има Купър. Той притежава две къщи в Пасифик Палисейдс, един от най-елитните райони на Лос Анджелис. Той е купил първия за 4,8 милиона долара през 2021 г., а втория през 2009 г. за 4,7 милиона долара. Той също така има градска къща в Ню Йорк, закупена през 2020 г. за 13,5 милиона долара.

Превод: GlasNews.bg