Диана Димитрова публикува гневен пост във фейсбук по повод обидите към нея. От него става ясно, че актрисата е силно разочарована от обществото, в което живеем, и смята, че решението ѝ преди пет години да замълчи е било най-правилното.

Родна актриса със страшна изповед! Прокуратурата подхвана случая

Както е известно, покрай актрисата се разрази скандал след нейна публикация и разкритията ѝ, че преди пет години е била пребита от колега по време на снимки.

Преди два дни тя публикува видео с актьора Юлиан Вергов, като всички направиха връзка с това кой й е посегнал. За момента официална информация за това няма.

"Тази сутрин разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.

Искам да ви задам един въпрос.

Според вас нормално ли е след толкова... симпатична новина, която споделих на моята приятелка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в това време болните хора под публикацията да продължават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които дори ги нямам още. Пожелания най-вече от женски пол! И бяха шокирани защо съм ги изтрила?! Аз съм в шок.

Пожеланията на база какво са мили пациенти? Жълта медия и клевети? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, пефодил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи.

Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство.

Общество с ампутирани крака, няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията. Това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз.

СРАМ МЕ Е.", написа Димитрова.