Сезонът на зимните празници е на път да започне и различни коледни реклами започнаха да се появяват по телевизията. Една от тях разплака публиката. 

Посланието на публикуваното видео беше, че въпреки всички събития в живота е важно да останем добри и тогава могат да се случат истински чудеса, съобщава Mirror. Това е реклама за бар в Северна Ирландия, където клиентите не са непознати, а приятели, които все още не сте срещнали.

В историята възрастен мъж напуска къщата си с букет цветя и се отправя към гробището, за да види любимия човек, който е изгубил. В знак на уважение той свали каскета си и остави букет на гроба. Всичко това е придружено от песента "People Help The People" на Birdy.

По-нататък в кадъра старецът вече върви по оживена улица в центъра на града и около него цари оживление.

Младите жени си бъбрят и се смеят, но не му обръщат внимание, а друг мъж държи високо вестника си, за да не говори с него, главният герой изглежда унило.

Вече близо до сградата на бара той среща млада двойка с куче. Те правят знак на възрастния мъж да влезе пръв. Той сяда на една маса и започва да пие бира, когато изведнъж кучето на младата двойка започва да си играе с него и след това сяда до него. Това много се харесва на посетителите и те сядат при стареца. Така самотният мъж прекарва уютна вечер с нови познати.

В социалните мрежи, както се отбелязва в материала, потребителите започнаха да пишат, че коледната реклама ги е разплакала и сценаристът трябва да получи награда за това

„И аз плача, но краят ми хареса“;

„Аз, която нямам абсолютно никаква способност да плача, определено плаках за това. Коледа е много труден ден за мнозина, така че е много важно да посетите тези, които са самотни. Особено ако наскоро са загубили любим човек.“

„Удивително и какво послание да напомня на хората да се събудят, да бъдат внимателни към хората около вас...поздравът и усмивката могат да освежат нечий ден и не се страхувайте да разговаряте с непознати...особено с по-старото поколение." — пишат потребителите.