Комедиантът Кевин Бренан предизвика отвращение, като отпразнува внезапната смърт на звездата от „Приятели“ Матю Пери

"Наистина обичам, когато наркоманите умират“, публикува той в социалните мрежи.

Нови разкрития за смъртта на Матю Пери от Приятели

Бившият сценарист на "Saturday Night Live" написа поредица от съобщения скоро след като новината за смъртта на любимия актьор бе разпространена в събота, 

„УДАВЕН В ГОРЕЩА ВАНА. ХАХАХАХА“, първоначално написа Бренан на в социалната мрежа X, позната преди като Туитър.

Запитан „Защо да се давиш в гореща вана е смешно?“, Бренан отговори: „Защото не е много дълбоко“.  След това подкастърът защити забележките си, след като TMZ публикува история за тях.

„Не съм се подигравал“, каза той пред TMZ. „Просто ми се стори смешно.  „Но аз обичам, когато наркоманите умират.“

63-годишният Бренан, който води подкаста Misery Loves Company, оттогава получава обратна реакция онлайн - въпреки че изглежда се наслаждава на спора, питайки в неделя: „Набирам ли популярност вече?“.

Един потребител на X го нарече „п****“ в отговор на неговата безчувственост относно смъртта на Пери, като написа: „Надявам се никога да не бъдеш засегнат от тази коварна болест“.  Но Бренън просто публикува отново коментара, като написа: „Звучи забавно.“

Друг потребител също пише на Бренан: „Никога няма да разбера начина на мислене на някой, който публикува такива неща.  „Желая ти здраве, защото сигурно си болен“, написа потребителят на X, на което Бренан отговори: „Благодаря“.  И когато трети туитна на Бренан: „Напомни ми да ти се смея, когато дойде твой ред“, той отговори: „Вероятно ще забравя“.

Междувременно, бившето шоу на Бренън, „Saturday Night Live“, отдаде почит на любимия актьор от „Приятели“ само часове след смъртта му. По време на серията скечове на NBC на екрана се появи черно-бяла снимка на актьора и името му. 

54-годишният Пери беше намерен мъртъв в джакузито на дома си в луксозния квартал Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис малко след 16:00 часа, събота.

Превод: GlasNews

 

Актриса от Приятели с плашеща версия за трагедията с Матю Пери