Трогателни послания на Мат Лебланк и Кортни Кокс за Матю Пери в социалните мрежа разплакаха милиони фенове на сериала "Приятели".

Две седмици след внезапната смърт на Пери, неговите "екранни приятели" намериха сили да споделят красивите си спомени с покойния актьор.

Особено трогателен е Мат Лебланк, който сподели в профила си серия снимки от времената на култовия сериал. "С тежко сърце казвам сбогом. Времето, което прекарахме заедно, честно казано, е сред любимите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те наричам мой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. И предполагам, че ще задържиш 20-те долара, които ми дължиш", написа той.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Matt LeBlanc (@mleblanc)

Кортни Кокс пък разкри, че първоначално двамата с Чандлър е трябвало да имат само еднократна палава афера. Но феновете толкова харесали идеята двамата да бъдат двойка, че сценаристите нямали избор.

"Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкова тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя", пише Кортни, като публикува една от любимите си сцени от "Приятели" с Матю Пери.

"Чандлър и Моника трябваше да имат една нощ в Лондон. Но заради реакцията на публиката, това стана началото на любовната им история.

В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той прошепна забавна реплика, която да кажа. Често правеше такива неща. Той беше забавен и мил.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial)