Джейсън Стейтъм и Меган Фокс разгорещиха страстите в „Непобедимите 4“.

В четвъртък Lionsgate сподели клип от последния трейлър на „Непобедимите 4“. Сцената показва 37-годишната Фокс, която се включва към актьорския състав като Джина, заедно със Джейсън Стейтъм, в ролята на Лий Кристмас.

В клипа Лий казва на Джина, че иска да се присъедини към нея в мисията, която тя предприема. Когато Джина му казва, че не е поканен, Лий я пита дали ще ѝ липсва, докато го няма.

„Не. Има много други момчета в мисията“, казва тя, карайки Лий да се опита да си тръгне. След като Джина казва, че „не е в настроение“, Лий предлага да пусне песен на Джими Хендрикс и я грабва, започвайки някакви движения, които наподобяват нещо средно между битка и любовна игра.

Меган Фокс се присъединява към четвъртия филм на „Непобедимите“ заедно с 50 Cent и Анди Гарсия. Любимите герои на Долф Лундгрен, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун се завръщат за новия филм, който изправя екипа срещу нов злодей, изигран от Ико Увайс.

„Въоръжени с всяко оръжие, до което могат да се докопат, и уменията да ги използват, „Непобедимите“ са последната защитна линия на света и отборът, който е призован, когато всички други опции са изключени“, гласи резюмето към филма.

„Непобедимите 4“ се очакват да тръгнат в кината от 22 септември.