Актьорът Мел Гибсън е бил настанен в болница, след като се заразил с COVID-19.

Пред „Дейли мейл” агентът на 64-годишната холивудска звезда заяви: „Той беше с положителен тест през април и прекара седмица в болница. Лекуван бе с медикамента "Ремдисивир" и оттогава многократно е давал отрицателни проби за вируса и положителни - за антитела".

Наскоро Гибсън беше забелязан в града с дългогодишната си партньорка Розалин Рос (30). Актьорът изглежда напълно възстановен. Връзката им беше официализирана през 2014 г. и те станаха родители през 2017 г. Синът им Ларс Джерард е деветото дете на Гибсън и първото на Рос.

Холивудската знаменитост все по-рядко се появява на голям екран. Тази година обаче се очаква той да се завърне с филмите "Boss Level" и "Waldo", чието заснемане се забави заради пандемията от коронавирус.

Напоследък името на актьора често е замесено в скандали. От няколко години Гибсън е обвиняван в непристойно поведение, което се отрази значително на неговата популярност. Миналия юни Уинона Райдър твърдеше, че по време на парти актьорът е направил антисемитски и хомофобски изказвания. Гибсън отрече обвиненията и нарече актрисата "лъжкиня", пише БГНЕС.

Преди това Шарън Стоун разкри в интервю, че актьорът й е попречил да играе роля в един от филмите си, наричайки я "твърде стара".