Още в началото на месец октомври, когато Хамас нападна Израел, Гал Гадот и редица други известни личности изявиха подкрепата си за Израел.

Родената в Петах Тиква актриса, разбира се, взима много присърце случващото се в родината ѝ и прави всичко възможно, за да помогне.

От i24 News разбираме, че Гадот е решила да организира специална прожекция за известни личност, на която те да видят 47-минутно нецензурирано видео от нападението на Хамас над Израел.

Кадрите са предоставени от Израелските отбранителни сили (IDF) и към момента се знае, че Гал Гадот ще покани избрани личности, които освен известни са и влиятелни.

Всъщност актрисата планира няколко прожекции, като на първата се очаква да има около 120 души, пише New York Post. Тази новина идва на фона твърденията в социалните мрежи, че Гал Гадот се е присъединила към армията на Израел, за да защитава родината си.

Те обаче бяха опровергани както от представители на Гадот, така и от такива на Израелските отбранителни сили, пише Reuters. Според тях, разпространяваната снимка (тук) на актрисата е стара.

Добре известно е, че в Израел и мъжете, и жените задължително трябва да преминат през военна служба. За мъжете минимумът е 32 месеца, а за жените - 24. Самата актриса е служила две години в армията, като дори е взела участие във война между Израел и Либия през 2006 г., пише lifestyle.bg.