Кадър от неизлъчваните все още епизоди на „Игри на волята“ се разпространи в социалните мрежи, забеляза репортер на GlasNews.bg. На него се вижда как един от колоритните участници в риалитито Виолета е облечена в костюм на племето на „Изгубените“, което обитава изоставен плаж, наречен от продукцията „Чистилището“.

Тази седмица в шоуто беше излъчен епизод, в който дъщеря ѝ - бившата волейболистка Денислава, успя да се спаси от Чистилището, след като спечели битката между членовете на племето на Изгубените. Тя вече е част от Старейшините, но изпрати един от съотборниците на майка си на изоставения плаж. От снимката в социалните мрежи става ясно обаче, че колелото ще се завърти и там ще попадне рано или късно и самата Виолета. При какви обстоятелства обаче това се е случило, към момента не е ясно.

През изминалата седмица Виолета успя да влезе в остри конфликти с почти всички в племето на Старейшините. Мъжката коалиция, предвождана от Момчил, Мартин - Елвиса и Мастагарков, изпрати на елиминации двете жени - Моника и Виолета. Това обаче не успя да обедини дамите, между които също има напрежение. Единственият съюзник на Виолета остана Краси Дунев. В племето влезе и амазонката Виктория след обрат в капитанската битка.

На изненадваща елиминация ще станат свидетели зрители в епизода на „Игри на волята“ тази вечер. Номинираните от Гладиаторите - Цвети Станева и Даниел Димов и номинираните от Старейшините - Мартин Николов - Елвиса и Васил Василев ще се изправят в битка за спасение с неочакван край.

Водещият Димо Алексиев ще ги посрещне на Арената с думите: “Битката днес ще бъде до последен дъх, защото днес един от вас отпада и се сбогува с мечтата си. Вторият и третият ще се борят за мястото си в “Игри на волята” в жесток елиминационен дуел.”
Така победителят ще се спаси, завършилите на второ и трето място ще се борят в елиминационна битка, а последният ще загуби мястото си в “Игри на волята”. Вторият дуел за елиминация ще има изненадващ финал, който ще остави и двамата участници в него без думи.

В племето на Изгубените предстои пореден елиминационен съвет. Никол, дъщерята на Краси Дунев, вече има два автоматични гласа, след като завърши последна в битката за влизане в играта. Как ще гласува новодошлата Виктория и дали ще приеме предложението на Ралица да отиде отново при враждебните към нея Старейшини срещу своите 100 гроша?