Симоне Сусина - новият прелъстител във филма "365 дни: Този ден".

Истински италиански прелъстител със сини очи, чиято изпъкнала челюст е запазена марка. Определено доста дами са хлътнали по него. Симоне се появява в ролята на неудържимия враг на Масимо Торичели в "365 дни: Този ден" - хитово филмово заглавие в платформата Netflix. Симоне блесна и на официалната премиера на продължението на филма, която се състоя преди дни.

Еротиката "365 дни" се превърна в най-гледания филм на лятото през миналата година, а книгата, дала основа за адаптацията, бе издадена в над 20 държави по цял свят. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simone Susinna (@susinnasimone)


Кой всъщност е Симоне Сусина?

Италиански модел, родел през 1993 година в Катания, Италия. Зад гърба си няма натрупан актьорски опит, но е изключително популярен в света на модата. Твърди се, че изпъкналата му челюст е "смъртоностно оръжие". В Инстаграм е следван от над 1 милион потребителя. 

Чуждестранни медии съобщиха, че Симон е хомосексуален, след като публикува снимка с Микеле Морроне - главният актьор от филма "365 дни". С фотото двамата предизвикаха вълна от коментари и дадоха поводи за слухове, но по-късно категорично заявиха, че са само приятели и се обичат като братя. В миналото Симон е свързван с редица красиви италианки. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simone Susinna (@susinnasimone)