Утре Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел ще премине във Везни.
 
Кога и как кармичните лунни възли променят знака си?

От утре кармичните лунни възли сменят знака си за следващите 18 месеца - от 18 юли 2023 г. до 11 януари 2025 г. Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел във Везни.

Какво ни обещава преминаването на лунните възли в знака Овен и Везни?

Следващата година и половина ще бъде отличен период за начало и изява на индивидуалността, защото Овенът се свързва с решителност, смелост и себеутвърждаване. Струва си да бъдеш по-смел, без да се страхуваш от новото.

Но Везните символизират хармония, партньорство и баланс. Така че акцентът в този момент от живота ни ще бъде върху сътрудничеството и дипломацията.

Струва си да сте готови за промяна и да сте отворени за ново начало, особено за Овен и Везни. Може да се наложи сами да зададете импулса, да поемете инициативата и да направите първите стъпки. И също така защитавайте своите граници, научете се да казвате "не" и да не се поддавате на манипулациите на други хора.

Също така периодът ще бъде благоприятен за намиране на отговори на важни въпроси, намиране на вашето призвание и установяване на комуникация с близките. Това може да означава изслушване и зачитане на мнението на другите, както и стремеж към справедливост и равенство.

В световен мащаб този период може да се свърже с разрастването на активизма и борбата за социална справедливост. Можем да очакваме увеличаване на политическите движения, които се стремят към равенство и справедливост, както и преодоляване на общ враг.