Известният руски астролог Тамара Глоба публикува своята прогноза за знаците на Зодиака. Според специалиста енергията на периода ще се стреми да внесе объркване и хаос в живота на различни представители на знаците на Зодиака, но три знака все пак ще могат да устоят на тази буря.

Астрологът предрича проспериращо и продуктивно време за Близнаците. Според нея представителите на тази зодия в настъпващото време от 11 февруари могат да вземат решения, променящи живота им, да се занимават с правни въпроси, да преговарят и да се срещат с нови хора.

По това време Близнаците ще имат достъп до всяка информация и това може и трябва да се използва. Приятелите ще ги подкрепят, което ще помогне на Близнаците да разширят перспективите и сферите на влияние.

За Лъвовете този период също ще премине под знамето на благосъстоянието. По това време всички бизнес срещи ще бъдат много продуктивни. Лъвовете, които търсят работа, се насърчават да ходят на интервюта и да придобият полезни връзки.

Не се препоръчва обаче да разказвате на никого за трудностите си и да бъдете твърде разточителни. Ако следвате тези прости съвети, периодът ще премине много добре.

Благоприятно време и за Девите. Периодът е подходящ за придобиване на знания и квалификация, усъвършенстване на практическите умения.

По това време Девата ще може да усвои повече информация от обикновено.

Можете да разрешите спорове и конфликти законно, но лично, за да разрешите нещата, е по-добре да не се срещате с никого - съществува голям риск от влошаване на конфронтацията.