Меган Фокс и Кеке Палмър показаха най-модерния маникюр този август. Това е триизмерен хромиран маникюр, грандиозно изкуство за нокти, популярно сред холивудските звезди и техните също толкова висококласни маникюристи. 

И така, Меган Фокс показа новите си ефектни нокти на тържественото откриване и благотворително събитие на Medical Inn в Medical Inn в Дюселдорф, Германия, съобщи PEOPLE. И оттогава си е правила 3D нокти повече от веднъж.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от NAILS OF LA (@nails_of_la)

3D хромиран маникюр Меган Фокс

За разлика от последните тенденции в модата и красотата, които завладяха интернет, тази нова тенденция няма кичозно име. Обемният му футуристичен вид обаче е достатъчен, за да направи впечатление.

Какво е хромиран 3D маникюр?

Нито 3D дизайнът, нито хромираните нокти са нещо ново. Но си пасват идеално.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от NAILS OF LA (@nails_of_la)

3D хромиран маникюр Меган Фокс

Ключът към драматичния външен вид е наличието на текстурирана метална шарка, която се извива покрай или напречно на страните на нокътя, експертно оформена в самия връх или контурираща силуета на нокътя. Извитата линия може да бъде начертана или направена в дебела или тънка декорация като стикер.

Една от най-влиятелните знаменитости в областта на маникюра е Меган Фокс. Ноктите й са в светлината на прожекторите от известно време благодарение на знаменитата художничка Britney Boys, която използва ник @nails_of_la в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от NAILS OF LA (@nails_of_la)

3D хромиран маникюр

Наскоро експертът по ноктите, който също беше отчасти отговорен за диамантения комплект на Machine Gun Kelly на стойност 30 000 долара на Billboard Music Awards, украси бадемовите нокти на Фокс с бронзови плетени шарки.

А миналата седмица Фокс показа млечен монохромен маникюр с ясни 3D детайли, наподобяващи капчици вода.

Кеке Палмър също последва тази тенденция. В света на K-Pop Jisoo от BLACKPINK показа 3D хромиран маникюр в музикалния видеоклип към "Pink Venom", пуснат миналия август, много преди новата тенденция да започне да нашумява.

Как да си направим такъв маникюр

Според ръководствата, публикувани в TikTok, 3D хромираните нокти изискват определено ниво на сръчност, което може да се усъвършенства само с практика.

Видеоклиповете с инструкции показват как много квалифицирани майстори на ноктите внимателно нанасят прозрачния еластичен гел върху нокътната плочка и извайват дизайна с тънка четка, писалка за ноктопластика или дори пръсти. Когато шаблонът е готов, той се покрива с цветен лак, искри или хромиран прах.