Знаете ли какви са имената на момичетата, които никога няма да пропуснат възможността да споделят интересни подробности от живота на някой друг? Вижте!
 
Алла

Ярка и общителна, Алла никога няма да пропусне възможността да сподели с всички интересни подробности от живота на някой друг. Звънкият й смях се носи навсякъде, когато говори за нови клюки.

Светлана

На пръв поглед не може да се предположи как Светлана е склонна към приказливост и интерес към живота на другите. Тя обича да обсъжда дори най-незначителните събития, разкривайки подробностите до последната капка. Приятелите й знаят, че тайната, поверена на Светлана, едва ли ще остане тайна.

Елена

Енергична и весела, Елена не може да устои на обсъждането на чужди работи. Тя вярва, че прави добро, като разпространява интересни истории, но нейните истории често заживяват свой собствен живот и могат да навредят на отношенията с другите.

Карина

Карина има невероятната способност да въвлича другите в безкрайни разговори за личния живот на другия. Създава атмосфера на доверие, която кара дори най-дискретните хора да споделят тайни, които скоро стават публично достояние.

Елинор

Елинор е истинска риба на сушата, що се отнася до пазенето на тайни. Нейното любопитство и жажда за новини я насърчават да споделя всичко, което е научила, с всеки, който е готов да слуша. Тя смята, че информацията трябва да е безплатна и се опитва да осигури тази свобода на практика.