91-годишният австрийски милиардер Ричард Лугнер отново си търси съпруга. Преди това имаше шест брака. 

Австриецът основава и притежава строителна фирма, която носи неговото име. Във Виена той построи търговския център Lugner City. Бизнесменът често се появява в различни телевизионни предавания и е наричан "светска личност" в света на строителството.

Лугнер беше женен шест пъти. Най-голямото вълнение беше петата му сватба с Кати Шмиц през 2014 г., когато той беше на 81 години. Моделът на Playboy беше с 57 години по-млада от съпруга си, но на него не му пукаше, пише BILD.

Бизнесменът, който е един от организаторите на прочутите балове във Виенската опера, вдигна сватба в известния виенски дворец Шьонбрун, разполагащ с хиляда и половина стаи и зали. Двойката се раздели две години по-късно.

"Трябва да живеете активно, дори и в любовта! Все още обичам да бъда активен и наистина искам да бъда с някого", каза Лугнер в коментар за BILD.

Милиардер с млада жена, Ричард Лугнер, милиардер, женен шест пъти, съпругата му е с 57 години по-млада, модел на Playboy, търси съпругаЦял екран
Ричард и Кейти се разделиха 2 години след сватбата си Снимка: FM1Today

В разговор с репортери предприемачът каза, че избраницата му трябва да е на възраст над 45 години и да има опит в бизнеса, за да помогне на съпруга си. На първо място, бизнесменът се интересува от ума, а не от външния вид на жената.

Мъжът стана известен и в цял свят, след като през февруари 2014 г. даде 500 000 долара, за да го придружи на Виенския бал американската телевизионна звезда Ким Кардашиян.

Лугнер има четири деца - двама сина и две дъщери.