Популярният американски блогър Мистър Бийст, чието истинско име е Джими Доналдсън, изкара над две денонощия заровен в гроб, за да запише видео от ковчега.

Кадрите бяха достъпни в Ютюб. В началото на видеото блогърът разказа на зрителите, че е силно развълнуван от предстоящото изпитание. Той поясни, че се е подготвил за него, като е взел със себе си вода, храна и няколко празни бутилки за естествените си нужди под земята.

Приятели на Мистър Бийст уточниха, че животът му не е застрашен, тъй като гробът е бил оборудван с вентилация, а състоянието му е следено дистанционно от професионални медици.

След 30 часа под земята Доналдсън се сблъскал с първите проблеми - започнал да изпитва болки в гърба и признаци на клаустрофобия, предава Дир.бг. Но той не можел да излезе преди набелязания срок, защото в такъв случай трябвало да понесе наказание под формата на електрошок.

В края на краищата блогърът успял да изкара 50 часа под земята. Когато го изкопали с помощта на фадрома, Доналдсън не могъл да сдържи сълзите си от вълнение пред камерата.

Едва за няколко дни, видеото има над  55 785 000  гледания. Самият блогър Мистър Бийст има впечатляващ брой абонати в YouTube -  57,6 милиона.