"Мис България 2009" Антония Петрова стана майка на втори син, съобщи самата тя в социалната мрежа.

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на д-р Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа" написа Антония в Instagram.

Тя не пропусна да благодари и на таткото - бизнесмена Ивайло Батинков, който присъствал на раждането и я държал за ръка. "Благодаря ти, че преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето", с обич реди похвални думи за мъжа си Петрова.

Още преди няколко месеца се появиха слуховете, че миската е бременна, но тя така и не пожела да коментира това. Антония се снимаше от различни кътчета на света, но винаги слагаше нещо пред корема си. Докато не се случи щастливото събитие, красавицата не пусна и една снимка в цял ръст. След раждането и изписването си обаче, тя все пусна снимка с огромен корем, на която се вижда, че вероятно са били последните седмици от бременността.

Антония и бизнесмена Ивайло имат вече момченце - Благовест, който вече е на три години и се роди на именния ден на миската - 17 януари.

Датата на раждането на второто си дете, Антония е предвидила предварително, макар раждането да е било естествено. Денят също съдържа цифрата "7", любима на двамата родители. "Запознахме се на 17 март, когато имаше рожден ден баща му. На 17 януари се роди Благовест, а на 7 юли - Ивайло Батинков-син", казва щастливата майка. Името, което е дала на второто си дете е неин избор.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)