Украйна ще трябва да бъде изправена пред много изпитания, но чрез проблеми и страдания тя ще получи шанс да се прероди в силна държава, която е предназначена за ролята на наставник. Украйна продължава да се съпротивлява на руската агресия, а ведическият астролог Алакх Ниранджан прогнозира какво се очаква след това, както и какъв ще бъде изходът от тази война.

Според него страната ще трябва да изтърпи крайна нужда, напрежение, прекрояване на целия мироглед и смяна на позицията. Това преразпределение обаче ще доведе до придобиване на истинско знание, а Украйна ще стане наставник за славянските страни и за Европа, защото последната има нужда от помощ и изцеление.

"Веднага щом Украйна може да успокои гордостта си, тя ще стане страхотен наставник. Това е такова прераждане на духа чрез проблеми. В момента тези събития се превръщат в реалност", каза той.

До 14 юни напрежението ще остане, но благодарение на някои аспекти, които означават подкрепа отвън, везните постепенно започват да се накланят към Украйна. В същия период, приблизително от 11 юни, може би дори малко по-рано, военните действия ще престанат.

От 14 юли до 8 септември Ниранджан, на базата на съвпад на планетите Юпитер-Венера-Марс, предсказва много причини за безпокойство и тяхното коригиране на ниво правителствени структури.

В периода от 8 септември 2022 г. до 1 февруари 2023 г. украинците ще се изправят пред нови предизвикателства. Това може да е нов опит на Русия след мобилизация да се опита да завладее Украйна.

"Трудно е да се каже колко тежка ще бъде инжекцията, колко дълбоко ще навлезе в Украйна, но няма да е лесно. Всъщност това отново е промяна в мирогледа. Сега всички ще си починат през лятото и всичко ще започне отново през втората половина на есента“, казва той.

Астрологът обаче съветва украинците да не се отчайват. Още от 1 февруари 2023 г. до 11 юни 2023 г. се очаква съвпад Юпитер-Венера-Юпитер, а това означава, че ще дойде победата.

„През май 2023 г., може би през лятото, една наистина напрегната ситуация ще приключи“, подчертава астрологът и добавя, че е трудно всичко да се нарече победа, тъй като това ще бъде само първият етап, труден както за Украйна, така и за Русия:

„До 25 май 2024 г. ще продължат тежките времена, но не в смисъл на война и военни действия, а в смисъл на възстановяване. Колосално ниво на проблеми ще бъде свързано с липса на инфраструктура, разрушаване на къщи, протестни настроения на хора, които са загубили всичко и които ще се върнат у дома."

На 25 май 2024 г. идва Слънцето и в този съвпад в девети дом дава много добра перспектива.

„Слънцето е строителят на държавата. Всичко ще бъде променено: конституцията, процедурата за работа на държавата. Това трябва да се подготви сега, за да има благоприятен резултат през май и по-късно през 2024 г. Промяна на елитите също идват“, казва Ниранжан.

Той отбеляза, че Русия, която реши да влезе във война с Украйна, е избрала най-лошия от всички възможни варианти и с течение на времето нейните граждани ще се чувстват така, както сега се чувстват украинците.

Превод: GlasNews