Руският астролог Тамара Глоба предупреждава всички знаци на зодиака, че втората половина на юли няма да е лесна за всички. Възможни са здравословни проблеми поради резки промени в температурата и магнитни бури. Възможни повреди в работата на оборудването, увеличаване на броя на катастрофите по магистралите и проблеми в кариерата.

Но дори и в такава ситуация има хора, които няма да са най-големите късметлии от всички. Представителите на този знак ще трябва да се разкъсват между работата и дома, защото ще има много проблеми и на двата фронта. Поради напрежението на ситуацията и не най-доброто здравословно състояние, Овенът може да се кара с приятели и роднини.

Именно тази огнена зодия ще трябва да избягва камъните на съдбата през следващите две седмици. Черната лента ще засегне всички области и знакът няма да може да си спомни кога му е било толкова трудно.

Глоба прогнозира, че трудният път на Овена ще бъде успешен, но периодът може да бъде показателен за илюстриране на препятствия на всички фронтове.

В професионалната си дейност те могат да изпитват натиск от страна на началниците и редица колеги, а много идеи и проекти в крайна сметка да останат нереализирани. Астрологът напомня на знака, че принадлежи към слугите на съдбата, следователно по време на всички несгоди човек трябва да помни, че това е урок, а не кръст върху кариерата.

Издръжливостта, силата и решителността ще позволят на знака да се справи с известна творческа стагнация. Свържете се с приятели, но не ги натискайте твърде много, за да избегнете прерастването на спора в битка. Не се отказвайте - под този лозунг Глоба съветва да оцелеете целия месец. Освен това ще възникнат някои трудности с финансите.

На този фон недоволството на Овните ще се прехвърли в личната сфера и веднага ще трябва да се запасите с търпение у дома. Ако не е достатъчно, тогава партньорите на Овена могат да му кажат много неприятни думи, които гордата зодия ще помни дълго време.

Глоба вярва, че рискът от „счупване на много чинии“ е голям. Ще помогне прословутата издръжливост на знака, която Овенът ще трябва да използва повече от веднъж през юли.

В началото на юли Овенът вече имаше време да почувства здравословни проблеми: зависимите от времето представители на знака пострадаха от високо налягане, някои настинаха, а други просто се мъчиха от жегата.

През втората половина на месеца, предупреждава Глоба, ще трябва да влязат във форма, тъй като останалата част от лятото ще е изпълнена със събития и Овните ще имат нужда от обичайната си активност.

До август физическото и емоционалното състояние на представителите на знака ще се възстанови. Овните ще възстановят енергията си и късметът отново ще е на тяхна страна. По пътя към положителните промени астрологът съветва огнените зодии да внимават за диетата си и при необходимост да се консултират с лекар.