Руският астролог Тамара Глоба посочи главния късметлия тази есен. Според нея новият сезон няма да е лесен, но изключително интересен, така че късметлиите могат да разчитат на приключения, печалби и помощта на съдбата във всяко начинание.

Според нея късметът ще целуне Телеца. Втората половина на годината ще даде на представителите на знака усещането за победител, който успява буквално във всичко.

Причината е, че планетата на успеха, просперитета и благоденствието Юпитер преминава в знака. Следователно, през периода, когато другите знаци ще изпитат умора, Телецът ще се почувства обновен. Вероятно отношението им към живота ще се промени, защото много проблеми, които им се струваха мистерия, ще бъдат решени в началото на есента.

За три месеца ще успеят да подредят всички дела, натрупани през последните години. В зависимост от личния хороскоп събитията ще се развиват бързо или постепенно. При всички случаи резултатите от тях ще задоволят представителите на знака.

Периодът ще бъде щастлив в личния живот. Разбира се, смята Глоба, Телецът може да забрави за самотата, ще има късмет в любовта. Те ще могат да доведат вече съществуващ съюз до брак или да срещнат правилния човек.

Семейният Телец ще има период на романтика и комфорт, а всички постижения в професионалната сфера на Телеца ще докажат на половинките им, че изборът на партньор в живота е правилен.

Конфликти през този период са малко вероятни, казва Глоба. Дори старите кавги могат да бъдат обсъдени и да се постигне разбирателство.

Но най-вече знакът ще се зарадва във финансовия сектор. Представката "златен" ще лепне на Телците тази есен. Всички техни идеи ще намерят инвеститори, така че финансовата ситуация ще стане много стабилна. Освен това е възможно да получите подарък, бонус или наследство, което ще премине от роднини без съдилища и спорове. Вероятно връщане на дългове.

До края на есента щастливите представители на знака ще могат да си позволят почивка с любимите си хора, която да прекарат където пожелаят. Здравето няма да ви подведе, така че са възможни дори трудни преходи.

Съветът на Глоба към Телците за есента е да се вслушват в интуицията си, която ще заработи с пълна сила.