Известният астролог Тамара Глоба, описвайки периода от 5 април, посочи капризите на звездите, които ще доведат до кавги и конфликти сред знаците на Зодиака. Те ще намерят причини за кавги буквално от нулата, поради което дори силните отношения с роднини и приятели могат да бъдат разклатени. Но не всеки ще се провали.

Представителите на три зодии ще имат късмет в професионалната област, отчасти защото ще умеят да се владеят и да не се поддават на провокации.

Везни

Представителите на знака могат да станат свидетели на конфликти на други хора. Но мъдростта ще ги накара да не се намесват, подозирайки, че обидените ще преминат към тях. Според Глоба именно този акт ще създаде мирен фон за целия следващ период.

Везните, които са избрали ролята на наблюдател, ще могат да станат незаменими служители, ще бъдат уважавани от колегите, а началниците ще решат, че по-добри служители няма да намерят. Дори обичайната нерешителност на Везните ще остане на заден план, защото им предстои наистина интересна работа.

Основното нещо е да се придържате към плана дори след внезапен успех, за който Везните ще трябва да се постараят. Но, според астролога, тогава ще бъде възможно също толкова добре да си починат.

Козирог

От 5 април Козирозите не бива да се преуморяват. Мотото на периода трябва да бъде „всичко в умерени количества“, в противен случай вместо успех работохолиците са изправени пред болнично легло. Изненадващо това ще се хареса на земния знак и за известно време той ще може да намали неистовия ритъм на работа.

Глоба съветва Козирозите да обърнат внимание на диетата и в търсене на енергия да не преяждат. Ще бъде трудно да се отървете от килограмите, които се появяват през този период. Вместо това трябва по-често да напускате работното място и да общувате с хората – именно в тях се крие тайната на успеха.

Например, при бъдещи преговори представителите на знака ще могат да блеснат с красноречие и да докажат на партньорите ползите от проекта. В резултат на това почивката и комуникацията ще повлияят на професионалния растеж.

Риби

Рибите, по съвет на Глоба, трябва внимателно да следят думите си от 5 април. От това ще зависи бъдещето им поне шест месеца. Но не трябва да ограничавате въображението си - то ще ви помогне да се откроите сред колегите си, което Рибите чакат от доста дълго време. Изненадата на началството ще помогне да се получи нов проект, който ще успее.

„Тихите“ Риби ще успеят да увеличат финансовото си състояние и в резултат на това да спрат да се тревожат за насъщния си хляб.

Съсредоточавайки се върху новите задължения, те ще се насладят на работата и ще успокоят нервната си система, която и без това е изтощена тази пролетта. Почивайте повече и говорете в тесен кръг, съветва Глоба.