Руският астролог Тамара Глоба предупреждава, че месец май ще бъде пълен с неочаквани изненади. До 15 май е в сила ретрограден Меркурий, но и след средата на месеца една зодия ще има сериозни проблеми.

Говорим за Стрелец - именно този знак от зодиака ще трябва да преживее труден май. Самият месец ще бъде успешен - Стрелците ще получат интересни предложения, роднините и семейството ще окажат подкрепа.

Но този успех ще доведе до завист на другите. Поради тази причина Стрелецът не бива да подценява колегите си в работата и да им обръща гръб, срещу него ще започнат да се плетат интриги.

Между другото, Павел Глоба също говори за враговете, които заговорничат срещу Стрелците.

Всички проблеми са преодолими - достатъчно е да бъдете бдителни, да останете внимателни. В противен случай ще дойде „черна ивица“, включително по отношение на здравето. Ще трябва да отделите много време и пари за болести.

Ако Стрелците се поддават на провокации, ще има проблеми в професионалната сфера. Може да се наложи да смените работата си, това ще предизвика недоразумения в семейството, ще доведе до раздяла със сродната ви душа.

В резултат на това Тамара Глоба казва, че през май Стрелците трябва да направят компромис, да говорят с хората както на работа, така и у дома. Не можете да бъдете сами - това не е от полза за никого.

Също така руският астролог казва, че през май ще бъде по-трудно за всички Лъвове, Риби, Овен.