Известният руски астролог Тамара Глоба назова знака на зодиака, който трябва да бъде много внимателен в края на този месец. Според експерта животът на този представител може бързо да бъде унищожен от недоброжелатели и завистници.

Според специалиста Стрелецът е този знак, чийто живот може да се срине заради врагове. Стрелците могат да бъдат "нападнати" на работа или измамени в личния си живот. Периодът може да бъде белязан от предателство на приятели.

За да избегнете това, Тамара Глоба препоръчва на Стрелците в края на май 2023 г. да отделят повече време на силните си страни и консумацията на енергия.

Препоръчително е да не позволявате на недоброжелателите да поглъщат ресурсите на Стрелеца. Ето защо през този период е особено важно да се откаже общуването с онези, чието присъствие изморява или натоварва представителите на тази зодия.

Астрологът съветва да се прекъсне общуването с "енергийните вампири" и да се ограничи комуникацията с такива хора.

Също така е по-добре лесно да се откажете от оплакванията и да се усмихнете в отговор на грубостта. Подобно поведение, според Глоба, ще бъде най-добрата защита за Стрелец в този труден момент.

Тя добави, че до началото на юни опасността ще отпадне.