Краят на годината няма да е спокоен, уверени са астролозите. Събитията, които ще запълнят оставащите дни след пристигането на Зеления дракон, ще бъдат трудни и ярки в същото време. И ако някои знаци трябва да мислят за бъдещето, тогава три от тях трябва да очакват приятни изненади от съдбата.

На това мнение е и астрологът Татяна Ивановска, която смята, че... три зодии ще имат късмет още преди новата година да навлезе във владенията си, съобщава МК.

Близнаци

Въздушният знак ще трябва да предприеме изключително важна стъпка, която ще е свързана с работа, която изненадващо ще бъде много. Ивановска вярва, че Близнаците ще трябва да разрешат един от имотните проблеми и в същото време да помислят дали живеят правилно.

Важно е да не се измъчвате от съмнения, а да се съберете, защото това е само настроение и още през януари знакът ще може да тръгне напред толкова бързо, че ще остави зад себе си не само проблеми, но и конкуренти.

В началото на месеца Близнаците трябва да изчакат плащания, които ще им позволят да направят важни и големи покупки. В края на месеца трябва да сте по-стегнати, защото през януари ще имате нужда от пари. Освен това в края на годината знакът ще може да избере правилната посока за бъдещето. Съвет от астролога - пазете здравето си, за да не се разболеете по празниците.

Рак

В края на годината водният знак ще има късмет в личния живот, бизнеса и смяната на местата. Раците ще прекарат всички последни дни от годината в постоянно движение, отговаряйки на молбите на клиенти, партньори и половинки. Това няма да им попречи да измислят нови идеи за планината.

Според Ивановска, знакът ще трябва да се занимава с документи повече от веднъж, защото нещата ще изискват регистрация. Нови клиенти ще се добавят към старите и всички те ще изискват внимание. Възможни са сделки с недвижими имоти и големи придобивки.

До края на годината Раците ще разберат към какво са се стремили няколко поредни години. Пред тях ще се отворят нови области на дейност. Вътре знакът ще стане по-твърд и по-силен, неговата емоционалност ще отстъпи място на разума, което ще бъде само от полза.

Ивановска вярва, че това ще помогне да се избегне конфронтация на работното място, към която са склонни Раците. И след като завършат цялата работа, те ще могат да навлязат в период на големи промени.

Стрелец

Яркият, динамичен, решаващ последен месец от годината ще се превърне във време на гещалти за Стрелците. Те ще могат да изпълнят всички задачи навреме, да получат дължимите средства и да разберат къде възнамеряват да отидат след това. Ивановска обещава, че няма нужда да очаквате главоболия от финансови въпроси, недвижими имоти и лични проблеми - в тези области всичко ще върви по план.

В края на годината Стрелците внезапно ще могат да сменят местожителството си за себе си и за околните. И тогава ще започнат да учат нещо ново, което сериозно ще ги заинтересува. Областта на обучение може да бъде най-различна - от керамика до консултации; важно е Стрелците да се потопят в обучението си.

Трябва да помислите и за здравето си. Ивановска препоръчва да включите в графика си прочистващи програми за детоксикация, редовни фитнес тренировки или почистване на дома си. Важно е натоварването да е физическо.

Съвет от астролога: не критикувайте твърде много семейството си. Ефектът в края на годината от морализаторството пак ще е минимален.