Руският астролог Тамара Глоба нарича 2023 г. трудна за всички зодии. А един от най-противоречивите месеци според нея е март. В него обаче ще имат късмет представителите на 3 зодии. От 20 март ще започне благоприятен период за тях.

Така че те ще могат да работят върху грешките, да анализират живота, да измислят нещо ново и да не се съмняват, че идеите могат да бъдат реализирани.

Личният живот постепенно ще се нормализира, важно е да обърнете внимание на пророческите сънища, които трябва да се опитате да ги запомните до най-малкия детайл. Времето ще покаже как да ги тълкуваме, казва Глоба.

Овен

Най-горещият знак от зодиака ще бъде "посетен" от благотворителни намерения и това ще се отрази на стила на работа. Те ще се впуснат стремглаво в процеса на помагане на другите, което ще накара семейството да мрънка за липсата на внимание.

Щастливи от това, което правят обаче, Овните ще намерят време за тях, добавяйки радост към вече благоприятния период. Настроението ще се отрази и на бързината и качеството на работата, която представителите на знака ще вършат с удоволствие, бързо и навреме. А Овните, които мечтаят за деца, трябва да помислят за това в тези дни.

Според Глоба периодът е благоприятен за зачеване, защото децата ще получат от звездите остър ум, добро здраве и морална чистота.

Дева

Периодът е подходящ за Девите, защото звездите им помагат да правят всичко подредено и без да се напрягат. Привеждайки нещата в идеално състояние, Девите ще изпитат радост и ще усетят прилив на сила и ще вложат цялата си сила и душа в проекта.

Отговорът, според Глоба, ще дойде под формата на приличен паричен стимул, така че всичко ще бъде наред със знака на финансовия фронт.

Личният живот ще тече на паралелен, спокоен и донякъде романтичен фон, а сърцето на представителите на знака ще бъде, както се казва, на мястото си.

Единственото, за което предупреждава астрологът Девите, е да не проявяват характер и амбиция. Тогава здравето след 20 март най-накрая ще се нормализира.

Водолей

Ето кой ще е главният късметлия през последното десетдневие на март. Звездите на Водолея обещават да преодолеят всички препятствия на всички фронтове.

Паричният баланс ще се подобри, домакинствата ще се успокоят, самотните ще чакат своята заветна среща, а здравето ще бъде добро и те ще отдадат на отдих на открито, където ги очакват нови запознанства и нови идеи.

Глоба отбелязва, че през този период Водолеят може да придобие нови връзки - не са изключени срещи с влиятелни хора, особено чужденци. Затова перспективите пред знака този март са просто прекрасни, смята тя.